MTB Nežichov

Náhodné foto

fotka4

Sponzoři

logo KWK

Zajímavé odkazy

Podpořte Čembu !
Staň se jejím členem ! logo čemba



Hledej u nás

Bleskovky


23. 3 . 2010
Na webu kokosáků fotky a report ze čtvrtého dne.
18. 9 . 2009
V neděli 20.9 schůze ohledně jarního kempu na Mallorce (2010). Koná se u Vašíka v putálu od 19 hod.

Další akce

logo desetihodinovka

 

Celý článek


Druhý červencový víkend nabitý závody.


V sobotu 10.7 odjel náš nový mladý a hlavně nadějný člen Lukáš Lexa /Horní Bříza/ na start KPŽ Karlštejn. V teplotě přesahující 30° odstartoval na klusáckém ovále v Chuchelském závodišti, dobře rozjetý závod ovšem zastavil defekt předního kola. Na výsledek se ani nešel podívat, prý když není na první straně listiny nestojí to za to. To já, Fanda a Ruda jsme jeli potrápit silničáře na ŠUAC /Šumavská liga/ do Konstantinových Lázní. Za krásného teplého sobotního odpoledne jsme ve 14hod resp. 14:05 roztočili kliky netradičně silničních kol. Jelo se na sedm kol cca 12km a „staříci“ nad 40let 5kol. Zpočátku se jelo v balíku příjemný zahřívací tempo, než došlo na kopec do Bezdružic, a následný tahák kolem kapličky směr Polžice. Tam se lámal chleba a dělilo se zrno od…. A v třetím kole došlo i na mě /pleva/ a sedm hochů tam zůstalo se mnou, utrhli nás a ve sjezdu na Kokašice jsme neměli šanci je dotáhnout. Točili jsme kola v sedmi. Postupně to odpadlo a zůstali jsme tři. V posledním kole jsem kluky utrhl a dojel sám na devátým místě v kategorii. Díky Pepovi „Mydlíkovi“ Vyskočilovy za podání vody v šetým kole. Bylo opravdu horko. Průběh závodu dědků bohužel neznám, jen mě zaskočil Fanda, který v 35° ve stínu vypil necelou pulitrovku vody za 1,40 hod. závodu. Klobouk dolu. Fanda 7 a Ruda 17 v kategorii.
Neděle byla taky moc zajímavá. Na závodu cyklomaraton tour Okolo Varů jsme si užili stínu lázeňských lesů společně s Lukášem,který si to práskal před závodem ráno z Horní Břízy na kole do Nežichova. Na start jsem přišel pozdě, a to je moc velká chyba, přesto jsem přelezl bariéru a ocitl se mezi svými Pepou a Lukym, hochy z klubu pod Třebouňským kopcem /vyvřelou třetihorní kopou 824m/n, nejvyšším kopcem na Tepelské plošině/ MTB Nežichovem. Lukáš se už moc nerozjížděl. Před závodem prý mu to stačilo.
Startovní výstřel a přes tři sta bajkerů se valilo do pěšin nad letním kinem. Předjíždím jednoho za druhým a stoupám vzhůru. V polovině kopce mě předjíždí Luky /odpočatej z Karlštejna/. Jedu skupinu s ním asi 20 minut, ale dnes nemám opět svůj den. Ujíždí mi na rychlých pěsinách ani nezamává. Trochu rezignuji a polevuji v tempu. Nikam to ale nevede. Po hodině a půl se na mě zezadu přiřítí tempař zabiják Pepan na svém Amesku 100, ani si nechce vyslechnou moje nářky nad výkonností a na těžko mě ujíždí v rychlých technických pasážích, jako by byl domácí. Ovšem že je má skvěle najetý z bahen /jarní a podzimní závody XC/ kanec. No nic říkám, pokusím si to s ním dojet. Mačkám se co to dá, ale Pepa mě nechce do háku a přidává. Chce mě snad zabít říkám si. Udržuju se 100m za ním a dojíždím i tak do cíle. Lukyn na mé překvapení v cíli ještě není. Přijíždí 10minut za námi. Někde sjel z trati (šel se podívat zřejmě do města na konec fetivalu). V sobotu 17týho se jedeme s Lukášem na Vysočinu. Horní Cerkev maratonek 85km, držte palec. Čau

Napsal Márfy I 28.7 2010 I Race I Přečteno: 2776x


Komentáře zatím nelze přidávat !

 

 
Copyright © 2007 Cyklosport SR